Vlotte groepsspringwedstijd voor O.D.I. junioren

Naar een lange zit in de auto te Groenlo hadden de junioren meiden van O.D.I. ´t Harde hun eerste groepsspringwedstrijd op zaterdag 15 oktober 2016. Na een tocht van minimaal anderhalf uur mochten de meiden bestaande uit; Esther Bultman, Rachelle Viets, Naomie de Bruin, Jolanda van de Beek, Mynke Sysling en Juliette Keep gelijk starten op het onderdeel minitrampoline.

Het was een warme, kleine zaal volgepropt met alle toestellen die geleverd waren door Bosan en weinig ruimte voor het publiek het de deelnemende groepen. Al met al was de organisatie hiervan perfect want waar we normaal minimaal een uur uit zouden lopen, liepen we qua tijd nu meer dan een uur in, perfect dus!

Onze junioren meiden deden mee aan een 4-tal toestellen waarop zij erg mooie sprongen hebben laten zien. Daarbij was het ook nog eens hun eerste keer op het toestel Airtrack wat nu een officieel wedstrijd toestel is. De ´´oude´´ Airtumblingbaan die net wat meer vering geeft is vanaf dit seizoen, 2016/2017 geen wedstrijdtoestel meer wat zij de afgelopen jaren wel gewend waren. De meiden schrokken dus nogal toen ze de voor hun nog onbekende Airtrack zagen liggen en nog niet wisten dat zij hierop zouden moeten springen.

Doordat deze groepsspringwedstrijd zo snel in het seizoen is hebben de meiden relatief weinig kunnen oefenen doordat er een nieuwe groep samentelling gemaakt moest worden en dit nog wat tijd in beslag nam. Desondanks zijn er goede resultaten geboekt ook als stonden ze soms net naast het podium, de volgende keer gaan we er dus op dames! De uitslag als volgt; Minitrampoline 6e plek, op het nieuwe toestel de Airtrack een 6e plek. Op de toestellen Minitrampoline Pegasus met een hoogte van 1.25m en de Plank Kast behaalde zij een nette 4e plek!

Deze meiden gaan zich nu voorbereiden voor hun volgende wedstrijd, namelijk Micro Teamgym op 28 januari in ´t Harde. Een perfecte wedstrijd waarbij wij alle hulp van u als toeschouwer of een eventuele andere belangrijke taak goed kunnen gebruiken!junioren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *