Uitmuntende prestatie O.D.I. ´t Harde

Zaterdag 15 april hadden de junior dames van gymnastiekvereniging O.D.I. ´t Harde hun 2e plaatsing wedstrijd groepsspringen te Lunteren. Zij deden mee op 3 verschillende onderdelen waarbij zij sprongen in de categorie voorgeschreven oefenstof Junior D in de provincie Gelderland. Voor sommige meiden uit deze groep was het hun tweede wedstrijd, maar voor een aantal van hen ook de eerste keer door een nieuwe samenstelling in de groep.
Een spannende maar vooral leuke dag voor deze 7 enthousiaste meiden van O.D.I. ’t Harde. Van de 3 onderdelen waar zij op mee deden wisten zij zich voor èèn onderdeel te plaatsen voor zaterdag 5 april, de finale wedstrijd Gelderland­ Overijssel. Op de Airtumblingbaan behaalde zij de 6e plek en op de Minitrampoline een keurige 5e plek. Op het onderdeel Kast­plank behaalde zij een mooie 3e plek waarvoor zij zich tevens geplaatst hebben voor de finale.
De dames maar ook hun trainster kijken terug op een geslaagde en vooral leuke, leerzame dag waarbij zij zeker nog vaker van zich zullen laten horen.

Lunteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *