Spetterende uitslagen voor O.D.I. ´t Harde!

Voor de meiden van de springgroep was het zaterdag 30 mei een super spannende dag. Voor de meerderheid van de groep stond hun eerste individuele springwedstrijd op het programma. Deze wedstrijd vond plaats in Wezep, dus lekker dicht bij. De O.D.I. meiden deden mee in verschillende categorieën en op verschillende onderdelen waar ze vele weken lang voor getraind hadden. En de resultaten liegen er dan ook niet om! Onder de categorie dames E-niveau jeugd groep deden 5 meiden mee op o.a. de minitrampoline, minitrampoline kast, plankoline kast en de air-tumblingbaan.
Op de minitrampoline wisten zij 3 podium plekken te behalen, Juliette Keep 5e, Mynke Sysling 4e en Naomi Smit 1e. Op het onderdeel minitrampoline kast wisten zij wederom 3 podium plekken te pakken. Naomi Smit en Denise Bakker deelde beide de 5e plaats en Mynke Sysling pakte de 4e plek. Ook de op plankoline kast was het podium niet onbemand door O.D.I., Naomi Smit behaalde een gedeelde 2e plek.
Een andere categorie waar O.D.I. op mee sprong was de damesgroep D-niveau jeugd. Hier sprongen Naomi de Bruin en Rachelle Viets mee op diverse onderdelen. Ook zij wisten naar huis te gaan met een mooie medaille. Op het onderdeel minitrampoline behaalde Rachelle Viets een mooie 2e gedeelde plek. Op de minitrampoline kast behaalde zij weliswaar beide een gedeelde 1e plek! Het onderdeel plankoline kast was wederom een succesvol onderdeel. Naomi de Bruin behaalde een gedeelde 4e plek en Naomi Viets een keurige 2e plek.
In de categorie D-niveau junioren sprongen 3 leergierige meiden mee die ook allen fantastische plekken hebben behaald en trots mogen zijn! Op het onderdeel minitrampoline pegasus wist onze Alysha Kuper en 2e plek te pakken.
Een andere categorie van O.D.I. was dames C-niveau junior met 3 ervaren springers waarvan Elise Bos op het onderdeel minitrampoline pegasus een gedeelde 5e plek pakte.
En dan last but not least, Chantal Koornberg. Zij sprong mee onder de categorie dames C-niveau senior en wist na een last minute wijziging in haar oefening toch nog een gedeelde 4e plek op het onderdeel airtumblingbaan te behalen. Al met al heel veel mooi resultaten waarbij zowel de dames als de trainers Berrie Fijn en Sharon Kroek op een fantastische dag mogen terug kijken. O.D.I. ´t Harde heeft laten zien wat zij kunnen en waar zij staan!

WP_20150530_025

WP_20150530_044

WP_20150530_045

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *