Rabobank clubfonds actie

Wij doen mee, steun ons en stem!

Geachte leden ,ouders en gymnasten.
Hierbij oproep voor uw medewerking ,
De komende weken gaat Rabobank Noord Veluwe van start met het Clubkas Fonds. Hiermee
kunnen leden van de Rabobank Noord Veluwe maximaal 20 euro aan ons doneren.
Ben je klant én lid van Rabobank Noord Veluwe? Stem dan op ons!

Het bedrag komt ten goede aan clubactiviteiten voor ALLE leden.

Ons verzoek: stem op ons!

www.ledenrabobanknoordveluwe.nl

vraag ook je oom /tante – opa /oma om te stemmen.

Uw stem dient vóór 10 april 2013 binnen te zijn

Algemene info / Wat is het?
Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij als Rabobank Noord Veluwe het Clubkas Fonds opgericht. Het Clubkas Fonds is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank bepalen door stemmen welke verenigingen vanuit het fonds ondersteunt worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedacht: een bank van en voor leden.

Wie mogen er stemmen?
Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting € 10 waard. Het fonds komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht wordt, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?
Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.