Plaatsing wedstrijd groepspringen O.D.I. ’t Harde

Zaterdag 1 november was het dan zo ver… De plaatsingswedstrijd voor het groepsspringen te Dinxperlo. O.D.I. ’t Harde deed mee met een meisjes junior- en een dames seniorengroep. De meisjes junioren bestond uit een groep van 6 enthousiaste springers die mee deden onder het D- niveau. Dit betekent dat zij springen op een aantal toestellen met een verplichte oefenstof en 1 keuze sprong. De toestellen die zij sprongen waren; Minitrampoline, Minitrampoline-Pegasus, Kast-Plank en de opblaasbare Airtumblingbaan.
4 onderdelen waarop zij hebben laten zien wat zij in een zodanig korte tijd hebben geleerd met één uurtje training per week. De meiden verdienen echt een dikke pluim! Mede door hun inzet wisten zij zich ook te plaatsen op de Kast-Plank met een 4e plek voor het District op zaterdag 28 maart 2015 te Nunspeet. Op de andere onderdelen hebben zij ook goede prestaties neer gezet;
– Minitrampoline een 9e plek
– Airtumblingbaan een 8e plek
– Minitrapoline-Pegasus een nette 5e plek

De dames senioren sprongen mee onder het C- niveau op 3 onderdelen. Namelijk de Pegasus-Minitrampoline, Minitrampoline en de Airtumblingbaan. Het C- niveau betekent kort gezegd het keuze oefenstof waarop zij 8 sprongen springen waaronder 2 eisen. Op de Minitrampoline en de Airtumblingbaan wisten zij een nette 5e plek te behalen, op de Pegasus-Minitrampoline behaalde zijn een 6e plek. Helaas net naast het podium waardoor zij niet zijn geplaatst voor het District maar wel een mooie ervaring en een leuke dag samen hebben mogen mee maken. Zij zullen gaan trainen op nieuwe elementen, sprongen en alvast gaan oefenen voor het Individueel springen aan het einde van het wedstrijdseizoen 2014-2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *