Papa & Mama meedoeles

Woensdag 13 maart ’13 was het zover. Alle meiden, jong en oud, die gymmen op de woensdagavond mochten dan eindelijk eens papa, mama of misschien wel oma of een oudere zus mee nemen. Natuurlijk was het de bedoeling naast het meenemen dat er ook mee gedaan zou worden, zo mochten de sportkleren dus niet vergeten worden! De lessen werden gestart naast het welkomstpraatje met een fanatieke, korte warming-up op muziek. Toen alle spieren lekker warm waren, gerekt en gestrekt was het tijd om gebruik te gaan maken van de toestellen die klaar stonden. De zaal stond vol met alle toestellen die je maar bij het gymmen kunt bedenken..

  • Zwaaien in de ringen
  • Over de kop gaan in het salto stoeltje
  • Schommelen
  • Balanceren over de balk
  • Duikelen aan een grote brug aan kabels, ook wel de spanbrug
  • Springen op de grote, kleine trampoline maar ook op de tumblingbaan

Zo was er voor iedereen wat wils in de zaal en deden de papa’s, mama’s en iedereen die mee was fanatiek mee. Duikelen aan de spanbrug, hoge sprongen op de trampolines maar ook die hoge dunne balk werd niet over geslagen, zelfs niet door die enkele stoere, dappere papa’s, petje af! De lessen werden afgesloten met een altijd leuk tikspel, ook dit met papa en mama natuurlijk, wat voor extra sensatie zorgde.

Deze lessen werden de gehele week gegeven in alle recreatiegroepen van de gym bij O.D.I. Dit om de ouders en/of verzorgers nog net iets meer informatie van de lessen te kunnen geven, wat doet hun dochter nu eigenlijk en hoe voelt dat dan? Ook gaf dit gelegenheid tot vragen en veel, heel veel gezelligheid!

Wie weet tot een volgende keer!

Via onderstaande link ziet u een filmpje met wat impressies van deze les.