ODI start het nieuwe bewegingsseizoen 2014-2015

PERSBERICHT

ODI ’t Harde start het bewegingsseizoen

Bewegen is gezond!

Gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde start het nieuwe seizoen op 8 september met haar lessen voor jong en oud.

Bewegen is gezond en helemaal van deze tijd! Kinderen worden in de verleiding gebracht met snoep, fastfood en computerspelletjes., waardoor zij minder bewegen en de kans op obesitas op latere leeftijd groot wordt. Doktoren geven het advies om al vroeg te beginnen met sporten. ODI geeft kinderen al heel vroeg de kans om te leren bewegen met haar succesvolle ouder-kind gym en voor de iets oudere kinderen de groepen voor turnen, springen, freerunning en dansen.

Voor senioren, die aan hun algehele conditie willen werken worden er diverse lessen gegeven, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan trainen doordat er gedifferentieerd les gegeven wordt. Elke les begint met een warming-up. Dit kan zijn bewegen op de plaats, maar ook diverse loopvormen. De kern van de les is iedere week anders. De ene week kan het een circuittraining zijn, de andere week een les met ballen of een les waarbij het accent op een bepaalde trainingsvorm ligt. Kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie zijn belangrijke aspecten. Uiteraard zijn ook de sociale contacten en de gezelligheid een belangrijk onderdeel van deze lessen. Iedere les wordt afgesloten met een cooling-down.

Ben je nieuwsgierig geworden dan ben je altijd welkom om een keertje mee te kijken en te doen. En op onze website: www.odigym.nl vind je wat foto- en filmimpressies om je een beeld te geven. Wij hopen je gauw welkom te mogen heten bij deze bijzonder gezellige vereniging!

Meer info: www.odigym.nl of bij onze voorzitter Gert van Heun, E: gert@in-flow.nl, M: 0657930676.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *