ODI schaft dubbele minitrampoline aan

Het was het wachten waard maar hij is er dan eindelijk, de Dubbele Minitrampoline! Een uniek toestel voor de gymnastiekgroepen maar in het speciaal voor de spring/ mixgroep van O.D.I. ´t Harde.
U kunt het vergelijken met 2 minitrampolines maar dan aan elkaar geplakt waardoor er meerdere sprongen op 1 toestel gemaakt kunnen worden. Ook kunnen er elementen als flik/flakken, salto´s en meer sprongen grondig geoefend worden doordat het schuine gedeelte, waar normaal de eerste insprong gemaakt wordt, recht gezet kan worden. Ook kan dit toestel de basissprongen in het algemeen bevorderen. Een uniek en leuk toestel die in alle gymnastiekgroepen gebruikt kan worden. De spring/ mixgroep zal deze naast het reguliere gebruik ook gebruiken voor de springwedstrijden die jaarlijks plaatsvinden. Natuurlijk hebben we de Dubbele Minitrampoline gelijk getest en daarvan ziet u hieronder een aantal leuke foto´s voorbij komen.

De aanschaf van dit toestel is mede mogelijk gemaakt door de diverse acties als bv. de Boni/ Grote Club Actie maar ook de jaarlijkse sponsorloop heeft hier een bijdrage aangeleverd.
Wij hopen als vereniging nog veel plezier te hebben van deze aanschaf en willen u natuurlijk bedanken voor uw financiële steun.
Dubbele trampoline (1)

Dubbele trampoline (2)

Dubbele trampoline (3)

Dubbele trampoline (4)

Dubbele trampoline (5)

Dubbele trampoline (6)

Dubbele trampoline (7)

Dubbele trampoline (8)

Dubbele trampoline (9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *