Nieuwe aanwinst springgroep O.D.I. ´t Harde

Gelijk nadat het zomerseizoen ten einde kwam begonnen de dames van springgroep uit ´t Harde fanatiek met trainen voor de komende wedstrijden. Maar niet geheel onbelangrijk.. Henriette Keep, moeder van een van onze leden heeft namens gymnastiekvereniging O.D.I. een jurycursus gevolgd. Op zaterdag 3 oktober was het examen waarbij zij met vlag en wimpel is geslaagd! Wij als vereniging maar ook als springgroep zijn erg blij met de vrijwillige inzet en prestatie van Henriette. Hierdoor kunnen wij als springgroep blijven deelnemen aan de springwedstrijden van de KNGU zonder hoge toren boetes te ontvangen of uitgesloten te worden voor de wedstrijden.

Nu Henriette als jurylid namens O.D.I. zal jureren bij springwedstrijden betekend dit niet gelijk dat wij hiermee compleet geholpen zijn. Wij hopen naast Henriette nog een aantal juryleden te mogen verwelkomen in de vereniging die zich af en toe een zaterdag wil inzetten voor de groeiende springgroep! De juryopleiding is voor een ieder, ook zonder ervaring, goed te volgen waarbij de kans van slagen vrijwel altijd succesvol is. Naar ongeveer een 5 tal bijeenkomsten zal het examen volgen waarna je gelijk een bevoegd jurylid bent. Hopelijk wilt u ons helpen en gezamenlijk de wedstrijden als jurylid opvangen waardoor niet altijd de zelfde moet komen jureren, maar de wedstrijddagen verdeeld kunnen worden.

Voor de dames van de springgroep start de eerste wedstrijd op zaterdag 17 oktober in Oldemarkt. De jeugdgroep, meisjes met de leeftijd van 8 tot 11 jaar zullen in een ochtendwedstrijd op verschillende onderdelen deelnemen. De juniorgroep, meisjes 11 tot 15 jaar hebben op zaterdag 24 oktober hun eerste groepsspring wedstrijd te Nieuwleusen. Namens de vereniging wensen wij hen veel succes toe!

DSC_0136

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *