Drukke week voor ODI ’t Harde

Gymnastiekvereniging O.D.I. ’t Harde had vorige week een drukke week. Eerst trad de Dansselectie op in Lelystad tijdens de Oldtimerdag. Op woensdag waren de clubkampioenschappen en vrijdag werd er een dansworkshop gegeven voor een basisschool in Elburg.
Oldtimerdag in Lelystad, traditioneel gehouden op Vaderdag, werd een groot succes voor onze selectie dansen. De aanwezige persfotograaf / paparazzo Fred Doctor maakte een groot aantal foto’s, te bewonderen via onze site. De groep deed het zo goed dat zij inmiddels parajumpers jassen sale opnieuw is uitgenodigd voor optredens bij een 3-tal evenementen.
Woensdag werden de 2-jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. Er werd in 3 ronden geturnd en gesprongen: Recreatie, selectie en springen. Bij de recreatiedames werd Jolanda van de Beek overtuigend kampioen met 1,5 punt voorsprong op de nummer 2. Met name haar oefening op de brug was zeer sterk en werd door de jury beloond met een 9! Bij de selectieteams was Thirza van ’t Slot onverslaanbaar met 2x een 9 voor de brug en balk en geweldige vloeroefening, die door de jury met een 9,3 werd gewaardeerd. Bij het springen werd Mynke Sysling nipt de clubkampioene. Haar sprong op de minitramp bleek doorslaggevend goed. De wedstrijden zijn zeer goed verlopen dankzij de geweldige inzet van de leiding, stagiaires, bestuur en juryleden, die weer geheel belangeloos hun steentje hebben bijgedragen aan deze middag/avond.
Vrijdagmiddag werd de 1ste van een serie van 5 dansworkshops gegeven aan kinderen van basisscholen in ’t Harde en Elburg. De primeur was voor Het Octaaf in Elburg. De workshop werd gegeven in ’t Huiken. Zowel de kinderen als de juf waren zeer enthousiast over de manier waarop Daimy de kinderen in 1 uur een volledige dans leerde. De foto’s zijn te zien op onze website.

Clubkampioene1_2015

Clubkampioene2_2015

Clubkampioene3_2015

Dansworkshop1_2015

Oldtimerdag_2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *