Doorzetters zijn altijd winnaars

Zaterdag 13 mei waren Rachelle Viets, Mynke Sysling en Juliette Keep namens ODI ´t Harde vertegenwoordigd op het individueel springen te Nunspeet. Net als de wedstrijd van 6 mei lag het niveau hoog en was er veel concurrentie. Gelukkig was de locatie gunstig waardoor we niet te veel reistijd verloren hadden aan deze dag.

Rachelle sprong al haar onderdelen mee in de categorie junior, niveau C. Zij is een constante springster maar op de wedstrijd heeft ze helaas wat punten laten liggen op de afwerking en hoogtes van haar sprongen. Zoals gezegd was de concurrentie groot, zo had zij maar liefst 56 tegenstanders en door haar foutjes het podium niet kunnen betreden. Ze werd 42e op de minitrampoline, 33e op minitrampoline pegasus, 20e op plank pegasus en op het onderdeel airtumblingbaan behaalde zij de 19e plek.

Mynke liet de afgelopen periode een mooie groei zien op bepaalde onderdelen waardoor zij als junior ingedeeld was op C- en op het D- niveau. Op de onderdelen minitrampoline pegasus en plank pegasus sprong zij mee op het C- niveau, de overige 2, minitrampoline en airtumblingbaan sprong zij op het veilige D- niveau. Net zoals haar mede- springster Rachelle had Mynke precies dezelfde aantal tegenstanders op het C- niveau, achteraf gezien was het niveau toch nog net iets te hoog gegrepen maar zij heeft zeker haar best gedaan. Ook in het D- niveau wist Mynke helaas het podium niet te halen, ze belandde in de middenmoot, 12e op airtumblingbaan en 19e op de minitrampoline van de totaal 34 springster.

Juliette sprong als junior haar 4 onderdelen mee op het D- niveau. Helaas was het niet haar dag en deed ze dingen die we niet van haar gewend zijn. Zo waren haar salto´s extreem laag, weigerde ze sprongen of kwam ze met een serie niet uit. Helaas is dit ook terug te zien in haar uitslag en wisten we van te voren al dat ze niet dichtbij het podium zou eindigen. Gelukkig heeft ze wel een gezellige dag gehad en is ze blij dat ze sommige sprongen toch geprobeerd heeft, een echte doorzetter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *