Dansgroep had dag van hun leven!

Op zaterdag 14 november hadden een aantal dansers van de gymnastiekvereniging O.D.I. de dag van hun leven! De KNGU organiseerde samen met topchoreograaf Roy Julen op 16 verschillende locaties in heel Nederland dansworkshops. Onder leiding van Tamara van Oene gingen vijf dansers van O.D.I. naar de workshopdag in Kampen.

November is de nationale dansmaand en daarom organiseerde de KNGU samen met topchoreograaf Roy Julen (o.a. bekend van TV-programma’s zoals So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now) een dansevenement genaamd Headspin. Gedurende de maand november werden er op 16 verschillende locaties in heel Nederland dansworkshops georganiseerd. Tijdens de workshopdag in Kampen kregen de dansers drie workshops van 1,5 uur. Deze workshops werden verzorgd door Vivian Gomez Cardoso en Anthony Benjamin, twee bekende dansers uit het TV-programma So You Think You Can Dance. De eerste workshop was een workshop moderne dans, de tweede een workshop hip-hop en de laatste workshop was een combinatie van beide dansstijlen. Het was een vermoeiende, maar zeer leerzame en gezellige dag!
Dansworkshop_0135

Ben jij ook gek op dansen? Kom dan dansen bij gymnastiekvereniging O.D.I. in ’t Harde! Locatie: MFC Aperloo. Op de maandagmiddag van 16:00 – 17:00 is er een groep tot 12 jaar en van 17:00 – 18:00 is er een groep vanaf 12 jaar. Nieuwsgierig? Kom eens kijken en maak gebruik van twee gratis proeflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *