Clinic Freerunning 07-09-2013

Beste leden,

Het nieuwe seizoen gaat alweer bijna van start dus zijn wij als leiding en bestuur alweer hard bezig om alles in orde te maken. Vanaf maandag 9 september zal de ODI gaan starten met lessen freerunning. Deze lessen worden gegeven van 16.00-17.00 uur en is voor jongens en meisjes vanaf groep 5.

Freerunning, wat is dat?
Dat is een sport die erg in opkomst is, waarbij je allerlei obstakels op een sierlijke manier kunt nemen. De ervaren freerunners zijn vaak in de stad bezig, maar ook in het bos of op het strand kunnen ze uit de voeten. Als er maar obstakels zijn, waar ze overheen gaan. Erg informatief is het filmpje op Youtube (http://www.youtube.com/watch?v=nqng_U4DwN8). Het team van het Dagblad van het Noorden volgt een groep, die door de stad rennen en prachtige bewegingen maken om over muurtjes, auto’s of zelfs trapgaten te komen. Freerunning vereist wel dat je een aantal basistechnieken onder de knie hebt om ongelukken te voorkomen.

Om iedereen alvast wat meer bekend te maken met deze sport organiseert ODI een clinic op zaterdag 7 september om 10.00 uur in het MFC Aperloo. Deze clinic wordt gegeven door ervaren freerunners van het team Twisted uit Nijmegen. (www.team-twisted.nl) Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor deze clinic!

Poster Clinic freerunning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *